martes, 2 de diciembre de 2008

projectes mav
MAVICA:· Carregar la bateria. Aquesta no ha d'estar guardada dins la càmara.· Abans de tirar una foto. Pensar. Fer un esquema de què volem i per a què la volem.· S'aconsella treure el dk després d'acabar la sessió fotogràfica.· Si hem d'imprimir les fotos posar-ne entre 10-12 aprox. Així guanyarem qualitat.
· Opcions de la càmara:o Hi ha dos opcions càmara (x fer fotos) Play per visualitzar-les o per preparar la càmara.o Anem a play:o Clock set: Per posar hora i data correcta.o Beep: Cada cop que fem una acció a la càmara emet un so.o Disk Tool: Formateja el dk.o Delete: Esborrar
· No oblideu l'ús de la imatge d'alumnes, al DOCG hi ha un model d'autorització.
· Per escanejar. Dependrà del model. Podem utilitzar el Paint Shop Pro. Arxiu-Importar-Twain-Adquirir o bé clicant una icona que s'assembla a una bafarada. (Arxiu-Preferències-Personalitzar barra d'eines- Afegir).Heu de col·locar el full a escanejar tal i com feu una fotocòpia. Ho podeu fer automàtic o manual. Si és manual, veureu que hi podeu seleccionar diferents possiblitats. Si volem veure les fotos en les opcions que anem marcant, anem a una icona "prismàtics". Es guarda en dos formats (JPG/GIF).
· Instal·lar el programa ACD See 4.0. Està a les escoles, dins hi ha un paperet indicant el nº de sèrie. Es crearan a l'escriptori tres icones.
oACD See 4.0- Permet visualitzar les imatges, fer àlbums, imprimir-les, classificar-les. Ordenar per extensió, nom, mida, data...oFotoAngelo- Presentacions diapositives, semblant al Power Point, però més senzill.oFotoCanvas- Crear imatges, retocar-les. Semblant al Paint Shop Pro.
PAINT SHOP PROo Anem a arxiu- Examinar i trieu el directori on teniu les fotos guardades, si cliquem sobre la imatge es farà més gran.o Per veure l'arxiu podeu activar: Mostrar presentación preliminar.o Imatge- Modificar mida- Activa (Tamaño inteligente/Modificar todas las capas/ Mantener ...). recordeu que no cal guardar fotos mida pòster, pesen molt. El format de guardar de la imatge per defecte és (*.PSP).o La imatge la podem rotar, enquadrar (eina selector+tecla0. Enq. Rectangular. Editar- Copiar selecció/ pegar, com a nova imatge x crear una nova imatge)o També hi podem inserir contrast i lluminositat. Colores-ajustar- Brillo/contraste. Si cal la imatge també podem enfocar-la.o Per guardar como- Opcions- Activar- (codificació estàndard/ Factor comprens. )
*Un programa que permet entrar text, imatge fixa i en moviment, so i permet fer presentacions de gran qualitat és PowerPoint. (programari lliure dins del paquet OppenOfficce).El Power Point el trobarem a Inici- Programes-Aplicacions Generals- Office- PowerPoint. És l'eina fonamental de qualsevol presentació, conferència, correu broma... (Recordeu els exemples dels diferents tipus de presentacions)

No hay comentarios: